Bliv medlem af FyensMotorsport FMS

Fyens Motorsport bruger, sammen med alle andre klubber organiseret under Danmarks Motorunion, et fælles medlemskartotek til at hjælpe både klub og hovedorganisation med det daglige arbejde. 
Hvis du skal ud at køre en af de sportsgrene som Fyens Motorsport tilbyder, kræves et licens. Licenset er en forsikring af dig og andre som er del af træninger eller løbsarrangementer. det er en kollektiv forsikring som alle skal have. Du kan læse mere om dækninger og priser her: http://dmusport.dk/fileadmin/3._Services/Forsikring/forsikring/Rettet_forsikringsoversigt_2017.pdf

For at kunne indløse licens til at kunne komme ud at træne/køre løø, kræver dette et gyldigt medlemsskab af en klub.
Klubmedlemsskabet til FMS kan indløses via denne portal, hvor både nye medlemmer ( som aldrig har været medlem af en motorklub under DMU ) men også for dem der har været medlem tidligere . Har du tidligere været medlem af en klub, skal du bruge dit medlemsID/Licensnummer igen.
Gå ind på: http://klubmedlemskab.dmusport.dk/ og følg de enkelte skridt. På den måde skal man ikke vente på at klubsekretæren får registreret betalingen for kontingentet, inden man kan indløse licens.

DMU har skrevet en vejledning til brugen af siden, hvis der alligevel opstår tvivl eller problemer, se her: Denne adgang kan bruges af alle om man har et licens-Id eller man er ny i en klub under DMU. 

http://dmusport.dk/fileadmin/3._Services/Medlemsskab/DMU_Klubmedlemskab_Guide_-_Medlemmer.pdf


Når der nu er betalt for klubmedlemsskabet, kan der bestilles licens via denne side: https://fs.dmusport.dk/bestille/license

Her skal du bruge det ID nummer du har/eller lige har fået oplyst, samt dit password.

Du kan se en oversigt over licenspriser her: http://dmusport.dk/fileadmin/3._Services/Licensbestilling/DMU-licenscirkulaere_-_2018.pdf

Licenset er gyldigt fra det tidspunkt det er betalt. Der kan dog være krav om baneprøver ifb. med Motocross licenser, som skal godkendes af en dommer, inden de kan frigives til køreren.

Selve licenskortet bliver sendt med post til den licensansvarlige i klubben, som sørger for at det kommer frem til dig.

Er der tvivl eller spørgsmål må du gerne henvende dig til klubsekretær John Klint