Seneste nyt om Højbjerg

Der er igen kommet klager fra naboerne, kommunen beder igen om en redegørelse og det har de fået. Naboerne mener vi har overtrådt reglerne, det har vi heldigvis ikke, som alle der var til KM lørdag den 18 ved, var banen godt brugt efter St.Bededagsløbet, vi havde forsøgt at fjerne de værste vandhuller, men når banen ikke bliver jævnet ordentligt bliver den umulig at køre på når det samtidig begynder at regne.

Jeg har rettet henvendelse til en række personer hos kommunen, i første omgang vil jeg gerne have dem til at besigtige banen så de kan se hvad det er vi taler om.

Ligeledes har jeg gjort opmærksom på at det grænser til hetz fra naboernes side, de nævner intet om "støj", trafik e.lign. de klager udelukkende over at vi skulle ha´kørt og jævnet banen, hvilket jo ikke er tilfældet, for havde banen været klargjort, kunne vi ha´kørt hele dagen. Naboernes klager går nu på noget som i mine øjne ikke rager dem, klagen går på noget der forgår på VORES ejendom og ikke berører deres naturperler. Sjovt nok nævner de aldrig noget om deres egne ejendomme, FMS ligger inde med en del viden om disse, og hvis hetzen fortsætter er det muligt at vi bringer dette i spil, FMS har ellers altid valgt ikke at bringe andre i dårligt lys, men det kan være tiden for dette nærmer sig.

Følg med her når der kommer nyt, vi nærmer os ferien så der kan gå lidt tid.

Med venlig hilsen Lars-Bo